marți, 25 august 2009

NASA - Misiunea LCROSS


NASA uimeste din nou cu nonsalanta caracteristica, o noua misiune a fost lansata in data de 18 Iunie 2009. Misiunea are ca scop declarat cercetarea subsolului lunar pentru identificarea de elemente ce pot sustine viata pe luna. Mai precis se cauta apa, sub forma de gheata si hidrogen, elemente primare ce vor folosi intr-o prima faza la sustinerea vietii in viitoarele baze lunare, ulterior ajutand la procesul de terraformare. Nimic anormal pana aici, primul semn de intrebare apare o data cu aflarea modalitatii prin care se va face cercetarea subsolului lunar si anume prin bombardarea unui crater, aflat la polul sud lunar, cu un proiectil ce va avea la impact o viteza de 2 ori mai mare decat a unui proiectil militar obisnuit. Al doilea aspect curios este faptul ca ca nu se vor face cercetari la fata locului, ci praful si fragmentele lunare degajate in urma impactului vor fi cercetate cu ajutorul unei aparaturi speciale ce se afla in momentul de fata in proces de calibrare. Proiectul are la baza colaborarea dintre cercetatorii britanici si cei americani. Cel ce a fost desemnat de NASA’s Ames Research Center in functia de Principal Investigator este Dr. Anthony Colaprete (mason).
Lasand deoparte aspectele de ordin stiintific si cautand sa privim din alt unghi aceasta misiune vom observa detalii uimitoare ce altfel ne scapa.
Nu voi intra in amanunt dar voi enumera cateva din teoriile legate de satelitul pamantului precum:
  1. teoria conform careia luna nu esste un satelit natural al pamantului ci a fost adusa pe orbita terestra acum 12.000 - 11.000 ani;
  2. teoria conform careia luna e goala pe dinauntru;
  3. stranietatea reflectata de modul in care orbiteaza in jurul pamantului.
Un alt aspect prin prisma caruia suntem obligati sa privim e aspectul spiritual. Ultimele evenimente sociale ne releva adevarata fata a razboiului surd ce are loc intre Illuminati, generatoarea Noii Ordini Mondiale si Confederatia Galactica, razboi ce se duce cu toate armele. Mediumi din intreaga lume confirma ca nave ale Confederatiei Galactice au luat pozitie pe orbite exterioare orbitei lunii asteptand momentul oportun pentru interventie. Membrii ai Confederatiei Galactice aflati pe pamant, incarnati in diferite locatii, au inceput sa se trezeasca in masa, fapt ce a determinat grabirea agendei Illuminati, prin sporirea activitatilor membrilor sub toate aspectele. Un alt amanunt interesant legat de misiunea LCROSS ar fi calculul numerologic al indicilor numerici din datele desfasurarii misiunii, inclusiv a locatiei de impact (latitudine si longitudine). Tulburator e faptul ca se incearca suprimarea celui mai important aspect al vietii, IUBIREA ! Mult mai probabil ca acest act de "cercetare" sa vizeze pe cat de mult posibil reflectarea si dispersarea atat a radiatiilor solare, cat si a energiilor brnrfice care ne sunt trimise atat de Confederatia Galactica cat si de insusi Marele Arhitect al Universurilor, energii ce permuta constiinta umana pe un nou nivel.
Ma gandesc la misiunea Apollo 13 ! In mod sigur se va reedita istoria !

Misiunea LCROSS - NASA

NASA - Video

"Tot ce va sa vie, s-a intamplat deja"
Lumina, Iubire si Adevar voua tuturora

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire